Udvalgte artikler

Jeg har mistet overblikket over mit totale output af artikler. Sådan er det, når man bliver digital. Der er dog visse artikler, der står klarere end andre i erindringen. Her er et udpluk af de mere mindeværdige artikler. Nogle er skrevet med SEO for øje. Nogle er bare skrevet, fordi historien var god. Jeg skriver ikke for evigheden, men disse artikler kan alle godt tåle et gensyn.

2 hustyper

Hustyper

For Bo Bedre digital har jeg skrevet et par artikler om et par karakteristiske danske hustyper: Murermestervillaen og Statslånshuset.

Jeg synes, at de stadig giver et dækkende billede af både historien og mulighederne i de to hustyper:

Arkitektur for enhver

Arkitektur

Til Bo Bedre digital har jeg for et par år siden skrevet et par artikler om arkitekturrelaterede emner. De bliver stadig begge flittigt besøgt og brugt. Det tager jeg som et udtryk for, at folk kan bruge den viden, jeg formidler til noget.

LEV STORT – bo småt

I denne artikel tog jeg en tur på bagsædet. Arkitekt Erik Juul bloggede i en periode på Bo Bedre. Artiklen er et interview med ham som en introduktion til læserne af hans synspunkter. Jeg tror, at det var befriende for mange at læse, at man ikke behøver at stræbe efter mange kvadratmeter. Der er fantastisk gode muligheder for at få meget ud af færre kvadratmeter.

Sådan får du et arkitekttegnet hus – uden at være mangemillionær

Det er åbenbart et tema i de artikler om arkitektur, jeg husker, at få meget ud af lidt. Til denne artikel fra 2017 interviewede jeg Pernille Hjorth fra Danske Boligadvokater. Jeg husker, at jeg forsøgte at squeeze så mange anvendelige tips ud til kommende bygherrer fra Pernille Hjorth. Den bliver stadig flittig læst.