Om – About

Et website opkaldt efter én selv. Indrømmet, det er lidt teenageragtigt. Der findes dog ikke et mere passende ord end mit navn til at beskrive de ting, du kan finde her. For det drejer sig simpelthen om alle de ting, der interesserer mig, og det er mange.

Denne side hænger tæt sammen med min instagramprofil. Den har jeg dyrket intens de sidste par år. I perioder har jeg postet ét og ofte flere billeder af arkitektur, design og kunst. Eller som det hedder på min Instagram-profil:

  • Stories not pictures. Artfully random pics of buildings, design and other addictions.

Her på siden poster jeg ofte en længere version af mine opslag på Instagram med mere udførlige baggrundsoplysninger og langt flere billeder.

Billederne kan du i øvrigt bruge kvit og frit, sålænge du blot angiver kilde eller linker til denne side.

Mikkel Hede portræt

Hjemmesider og SEO

Denne side handler også om det, jeg arbejder med til daglig:

  • Online marketing
  • Hjemmesider
  • SEO

Jeg kan i mindre omfang hyres til at hjælpe dig med din hjemmeside og din online tilstedeværelse. Jeg påtager mig ikke en hvilken som helst opgave. Det forudsætter, at opgaven virker udfordrende, og at jeg kan få det til at passe med mit arbejde. Jeg arbejder nemlig fuldtid med online content produktion og SEO, så det er begrænset, hvor meget tid jeg har til over til at arbejde webbaseret i min fritid.

seo-online-marketing

One-man-band

Jeg tager mig af de fleste opgaver inden for web. Jeg er erfaren skribent og kan skrive om alle typer af emner til din hjemmeside. Det vil altid være med fokus på søgesynligheden og SEO. Jeg kan også sætte websites op i flere forskellige CMS’er (er dog mest fortrolig med WordPress). Billedbehandling og linkbuilding kan jeg også hjælpe dig med. Jeg er kort sagt et online one-mand-band.

Her på siden kan du også finde links til artikler, der dokumenterer mine evner inden for produktion af både SoMe-content, SEO-content og andet relevant indhold.

Skriv til mig på min kontaktside, så vender jeg hurtigt tilbage til dig, og så finder vi ud af, om vi har et match.

Kontaktformular