Romersk Osteria - Maleri af Carl Bloch

Statens Museum for Kunsthistorie (blog om Bloch)

,
Udstillingen: ”Carl Bloch – hyldet og hånet” på Øregaard Museum. 20. september 2012 – 27. januar 2013. Carl Bloch er kendt for sine store lærreder: Samson hos Filistrene, Romersk Osteria, Christian d. II i fængslet på Sønderborg Slot. Ingen af dem er med på den nye Carl Bloch-udstilling på Øregaard Museum. Her er skitser, kultegninger og fyld fra magasinerne. I mere end en forstand lever udstillingen dermed op til sin titel: “Hædret og Hånet”.
Dreng med medalje. Reklame for Claus Meyers Madmodsløb

Madmodsløb

,
Claus Meyer er offentlig skydeskive for bedsteborgere med brun sovs - synd for dem. Claus Meyer og René Redzepi serverer levende myrer for voksne gæster på deres verdensberømte restaurant - godt for dem. Claus Meyer serverer levende myrer, bilarver og roejuice i sit "Madmodsløb" for børn ned til tre års alderen som afslutning på et krævende motionsløb - jeg brækker mig.
Et gammel foto af Johannes Brahms

Brahms – Ein deutsches Requiem med Radiosymfoniorkestret i 2015

,
Brahms er ikke noget for mig. Det meste, han har skrevet, lader mig kold. Bortset fra nogle af hans sene klaverstykker og visse passager i hans symfonier. Indtil i torsdags troede jeg, at Brahms’ Ein deutsches Reqiem hørte til blandt disse undtagelser. Men